MónTerrassa
Crema totalment un altell en un habitatge del Poble Nou de Terrassa
  • CA

Un incendi ha cremat completament l’altell d’un habitatge del barri del Poble Nou de Terrassa, aquesta passada nit de diumenge. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han treballat per apagar les flames, que segons informen, han deixat l’altell totalment calcinat. Les persones habitants de la casa no han resultat ferides.

Els fets han tingut lloc a les onze en punt de la nit d’ahir diumenge 10 de juliol al carrer de Letur, al barri del Poble Nou. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís de foc i van activar dos vehicles que es van dirigir ràpidament fins a l’habitatge.

Carrer de Letur del Poble Nou de Terrassa | G.M.

Quan van arribar, les persones habitants de la casa ja estaven a fora de l’habitatge. Allà, els Bombers van comprovar que es tractava d’un altell situat a la part de dalt de l’edifici, al terrat de fora de la vivenda. A dos quarts de dotze (a les 23:30h) van donar per extingit el foc, però les dues dotacions van dur a terme una actuació d’aproximadament una hora per apagar el foc i comprovar l’estat de l’altell, que va quedar completament calcinat per les flames.

Incendi de matolls a tocar del Parc Vallès de Terrassa

Aquest no és l’únic incendi que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Terrassa. El dia abans, el dissabte, un altre incendi va cremar fins a 5.000 m2 de matolls en un solar ubicat a tocar del Parc Vallès de Terrassa.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de set de la tarda (a les 18:24h exactament). El solar estava ubicat exactament al carrer de Colom, just al costat de l’aparcament del supermercat Mercadona del centre comercial.

Dos vehicles de Bombers de la Generalitat van dur a terme les tasques necessàries per apagar el foc. Uns vint minuts més tard, a les 18:47h, es va donar l’incendi per controlat. No consta que cap persona vagi resultar ferida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa