MónTerrassa
Crema el para-sol d’una terrassa d’un bar al passeig Vint-i-dos de Juliol
  • CA

Un incendi ha cremat el para-sol d’un bar situat al passeig Vint-i-dos de Juliol de Terrassa aquesta matinada de dimarts. El foc ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, ha calcinat per complet el para-sol, tot i que no ha afectat més mobiliari de l’establiment.

Els fets han tingut lloc prop de tres quarts de quatre de la matinada (concretament a les 3:39h) en un bar del passeig gairebé a tocar de la carretera de Rellinars, prop de la plaça de la Bicicleta. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís d’incendi i ràpidament es va activar una dotació que es va dirigir fins al lloc.

Un cop allà, van comprovar que, efectivament, el para-sol estava cremant i van dur a terme les tasques necessàries per apagar les flames. Tot i així, el para-sol va quedar completament afectat. El foc no s’ha propagat i cap més mobiliari s’ha vist afectat. Tampoc no consta que hi hagi persones ferides.

S’incendia per complet un cotxe en un polígon industrial

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits ahir per un incendi a un vehicle al polígon industrial de Sant Margarida a primera hora del matí. Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts de tres quarts de deu del matí (a les 9:50h), a plena llum del dia, just al final del carrer de Cinca, prop de la C-58, on hi estan ubicats diversos concessionaris de cotxes.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís d’un cotxe cremant i van activar una dotació que ràpidament es va dirigir fins al lloc. Un cop allà, van comprovar que el turisme en qüestió estava aparcat i que no hi havia ningú a l’interior. Van dur a terme les tasques necessàries per apagar el foc, però tot i així, l’afectació va ser greu i el cotxe va quedar cremat per complet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa