MónTerrassa
Un cotxe s’incendia per complet en un polígon industrial de Terrassa
  • CA

Un vehicle va cremar per complet al polígon industrial de Sant Margarida ahir dilluns a primera hora del matí. L’incendi va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, va calcinar el cotxe completament.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts de tres quarts de deu del matí (a les 9:50h), a plena llum del dia, just al final del carrer de Cinca, prop de la C-58. Es tracta d’una zona on hi estan ubicats diversos concessionaris, com el concessionari oficial de Renault Auser, el concessionari d’Audi o el concessionari d’Skoda.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís d’un cotxe cremant i van activar una dotació que ràpidament es va dirigir fins al lloc. Un cop allà, van comprovar que el turisme en qüestió estava aparcat i que no hi havia ningú a l’interior, però que, efectivament, estava cremant.

Van dur a terme les tasques necessàries per apagar el foc, però tot i així, l’afectació va ser greu i el cotxe va quedar cremat per complet.

S’incendia un para-sol d’una terrassa d’un bar

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també han estat requerits aquesta matinada de dimarts per un incendi en un para-sol d’una terrassa d’un bar de Terrassa. Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de quatre de la matinada en un bar ubicat al passeig Vint-i-dos de juliol, a l’alçada de la carretera de Rellinars. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís d’incendi i ràpidament es va activar una dotació que es va dirigir fins al lloc.

Un cop allà, van comprovar que el para-sol estava cremant i van dur a terme les tasques necessàries per apagar les flames. Tot i així, el para-sol va quedar completament afectat. El foc no s’ha propagat i cap més mobiliari s’ha vist afectat. Tampoc no consta que hi hagi persones ferides.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa