MónTerrassa
Crema un forn en un habitatge de Ca n’Anglada de Terrassa
  • CA

Incendi en un forn d’una cuina d’un habitatge al barri de Ca n’Anglada de Terrassa, ahir dimecres a primera hora de la tarda. El forn ha cremat completament, però no ha afectat a la cuina ni cap altre habitació del pis, segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa. No consta que cap persona hagi resultat ferida.

Els fets van tenir lloc prop de les tres en punt de la tarda d’ahir dimecres 22 de juny al carrer de la Mare de Déu dels Socors, a la cantonada amb el carrer de la Mare de Déu de les Angustias. Els habitants de la casa estaven utilitzant el forn per fer coca, quan de sobte va començar a cremar. Els Bombers de la Generalitat van rebre un avís d’incendi i van activar tres dotacions que es van dirigir fins al lloc ràpidament.

En arribar, van apagar l’incendi amb una actuació d’aproximadament uns 20 minuts, a temps perquè el foc no es propagués per la cuina ni tampoc afectés cap altra part de la casa. Els Bombers van poder comprovar que les flames s’havien originat degut al greix acumulat que hi havia a l’interior.

Cremen unes fulles en una claveguera

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits abans d’ahir, el dimarts 21 de juny, per un incendi a l’interior d’una claveguera de la carretera de Montcada, a l’alçada de la plaça dels Països Catalans, just davant de la Policia Municipal de Terrassa.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts per un quart de dotze del matí. Els Bombers va rebre un avís que sortia fum de l’interior d’una reixa de claveguera, i una dotació es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat. En arribar, van comprovar que cremaven unes fulles a l’interior del clavegueram i van apagar el foc amb una actuació d’aproximadament uns 10 minuts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa