MónTerrassa
Crema un contenidor de matinada a La Cogullada de Terrassa
  • CA

Un contenidor va cremar de matinada al barri de La Cogullada de Terrassa la passada nit de divendres. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han informat a Món Terrassa que el contenidor va cremar parcialment, i no es va haver de lamentar cap més dany.

Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de dos quarts de dues de la matinada al carrer de Lavoisier, cantonada del carrer de Pintor Torres. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís concretament a la 1:34h i van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc.

Un cop allà, van comprovar que l’incendi era positiu, i van dur a terme les tasques per apagar el foc. Informen que el contenidor es va veure afectat parcialment.

Incendi en un local a la carretera C-243c

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar en un incendi en un local a la carretera C-243c ahir al matí, provocat per una màquina de fer pollastres. Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts de les vuit en punt del matí en un establiment situat concretament al quilòmetre 11 de la carretera C-243c, que connecta la ciutat de Terrassa amb el municipi de Martorell.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de foc concretament a les 8:09h per part d’un home a l’interior del local que ha informat que havia tirat un extintor i que tenia l’incendi sota control. Han activat tres dotacions que s’han dirigit ràpidament fins al lloc indicat.

En arribar, han comprovat la situació i han revisat l’estat del local, assegurant-se que no hi havia indicis d’un punt de foc que quedés pendent. Han confirmat que l’incendi havia estat provocat per una màquina de pollastres que havia encès el sistema d’extracció. No hi ha hagut danys personals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa