MónTerrassa
Una màquina de fer pollastres provoca un incendi en un local a la C-243c
  • CA

Un incendi en un local ha generat alarma a la carretera C-243c aquest matí. L’incendi ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons han informat a Món Terrassa, ha estat provocat per una màquina de fer pollastres. El foc ha afectat l’establiment però no hi hagut cap afectació personal.

Els fets han tingut lloc quan passaven algunes minuts de les vuit en punt d’aquest matí en un local situat al quilòmetre 11 de la carretera C-243c, que connecta Terrassa amb Martorell. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de foc concretament a les 8:09h per part d’un home a l’interior del local que ha informat que havia tirat un extintor i que ho tenia controlat. Han activat tres dotacions que s’han dirigit ràpidament fins al lloc indicat.

En arribar, han comprovat la situació i han revisat l’estat del local, assegurant-se que no hi havia indicis d’un punt de foc que quedés pendent. Han confirmat que l’incendi havia estat provocat per una màquina de pollastres que havia encès el sistema d’extracció. No hi ha hagut danys personals.

Crema completament un vehicle a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits de matinada per un incendi en un vehicle al Polígon Industrial de Can Parellada a Terrassa, que va deixar el cotxe completament calcinat.

Els fets han tingut lloc quan passaven gairebé vint minuts de mitjanit (a les 00:18h concretament) al carrer de Saturn, al costat d’una nau abandonada del polígon. Els Bombers han rebut l’avís i han activat una dotació que s’ha dirigit ràpidament fins al lloc indicat.

En arribar al lloc, la dotació ha dut a terme les tasques per extingir el foc, que ha acabat cremant el cotxe per complet. Bombers informen que no hi ha hagut cap més afectació i no s’han de lamentar danys personals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa