MónTerrassa
Crema completament un vehicle de matinada a Terrassa
  • CA

Un vehicle ha cremat al barri d’Ègara de Terrassa aquesta matinada de dilluns. L’incendi ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que han informat a Món Terrassa que el cotxe ha quedat completament calcinat. Cap persona ha resultat ferida degut a l’incident.

Els fets han tingut lloc quan passaven pocs minuts d’un quart de quatre de la matinada d’avui 26 de setembre de 2022 al carrer de les Cosidores, entre el carrer de Jaén i el carrer d’Almeria. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l’avís concretament a les 3:19h i han activat una dotació que s’ha dirigit ràpidament fins a l’adreça indicada.

En arribar han comprovat que l’incendi era actiu i que les flames ja estaven afectant tot el turisme. Els Bombers han dut a terme les tasques per apagar el foc, però el vehicle ha quedat cremat completament.

Crema un quartet en una casa de Les Fonts de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat també van haver d’actuar en un incendi en un habitatge de Les Fonts de Terrassa aquest passat dissabte al vespre. L’avís es va rebre a les 20:49h i van activar fins a quatre dotacions que es van dirigir ràpidament fins al carrer de Sant Agustí, entre la carretera de Rubí i el carrer de Roma.

En arribar, van comprovar que no hi havia ningú a l’interior de la casa, tothom ja era fora al carrer. Es tractava d’una casa de planta baixa i un primer pis. Segons informen, va cremar un quartet situat al costat de la cuina. Sortia fum de la façana de la casa, que va quedar afectada per fum i temperatura. També es va fer una inspecció d’un altell on també hi havia arribar el fum. Vint minuts més tard de l’avís, els Bombers van donar per controlat l’incendi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa