MónTerrassa
Alarma d’incendi per foc en una campana extractora en un pis de Terrassa
  • CA

Un incendi en una campana extractora en una cuina d’un pis al barri de Can Boada de Terrassa va generar alarma ahir dimecres a la tarda. El foc va mobilitzar la Policia Municipal de Terrassa i els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que van sufocar les flames. Tot i que hi havia persones a fins l’habitatge, no van resultar ferides.

Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de les cinc en punt de la tarda (a les 17:07h) en un habitatge del carrer dels Germans Pinzón. Una trucada particular va informar que hi havia foc a la campana extractora del domicili i una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir ràpidament fins al lloc junt amb Bombers de la Generalitat.

Un cop allà, van comprovar que l’incendi era positiu, pel que van procedir a realitzar les tasques per sufocar-lo i ventilar la zona. A l’interior de l’habitatge hi havia quatre persones que no van requerir assistència.

Dos arbre caiguts per la pluja a Can Boada de Terrassa

La pluja que va caure sobre Terrassa ahir va tombar diversos arbres de la ciutat. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits ahir per arbres caiguts a la via pública en diversos indrets de Terrassa, dos d’ells prop de la ubicació on va tenir lloc l’incendi.

El primer avís dels Bombers va arribar quan passaven cinc minuts d’un quart de set de la tarda (a les 18:20h), al carrer de Cardenal Cisneros, on un arbre havia caigut a la calçada. Al cap d’uns minuts (a les 18:35h concretament) un altre arbre es va tombar al mateix carrer, a tocar de la plaça de Josep Pla. Els Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins al lloc per gestionar la situació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa