MónTerrassa
La pluja tomba diversos arbres en diferents punts de Terrassa
  • CA

La pluja que va caure sobre Terrassa ahir va tombar diversos arbres de la ciutat. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van dur a terme concretament tres actuacions relacionades amb arbres caiguts a la via pública en diversos indrets de Terrassa, mentre que la Policia Municipal informa que va actuar en dos incidents més.

La Policia Municipal de Terrassa va actuar davant la caiguda de dos arbres sense causar incidència en el trànsit, durant el matí. Un a la plaça de l’Assamblea de Catalunya i l’altre al carrer de Santa Maria de Mazarel·lo amb el carrer de Dom Bosco.

El primer avís dels Bombers va arribar quan passaven cinc minuts d’un quart de set de la tarda (a les 18:20h), al carrer de Cardenal Cisneros, on un arbre havia caigut a la calçada. Al cap d’uns minuts (a les 18:35h concretament) un altre arbre es va tombar al mateix carrer, a tocar de la plaça de Josep Pla. Els Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins al lloc per gestionar la situació.

Entremig d’aquests dos serveis, un altre arbre havia caigut al carrer d’Amèrica, al barri de Can Parellada. Els Bombers també es van desplaçar ràpidament fins al lloc, on van comprovar que l’arbre s’havia tombat al mig de la calçada.

Una desena d’avisos per la pluja a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya informen que van rebre una desena d’avisos relacionats amb la pluja al llarg de la tarda d’ahir a Terrassa, entre els quals es troben aquests tres serveis d’arbres tombats. Tot i així, apunten que es va arribar a actuar a pocs d’aquests avisos.

Una antena de grans dimensions a punt de caure

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits ahir per una antena de “grans dimensions” que estava a punt de caure a la via pública al barri de La Cogullada de Terrassa, segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa.

Els fets van tenir lloc prop de les dues del matí al carrer de Pintor Torras, entre el carrer de Lleó i el carrer d’Edison. Segons exposen, l’antena es trobava situada en un pati interior, però hi havia perill que pogués caure a la via pública. Els Bombers van fer una valoració i control de riscos i finalment la van assegurar per tal que no caigués. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa