MónTerrassa
Un incendi en un habitatge obliga a desallotjar 13 pisos
  • CA

El servei d’emergència 112 va alertar la Policia Municipal, a les 22.44 d’ahir dijous, que s’estava produint un incendi en un habitatge del carrer de Bages i que hi havia persones en un balcó de l’immoble que es podrien trobar en situació de risc. Es van comissionar tres dotacions policials, que es van sumar al lloc a sis vehicles del cos de Bombers, cinc ambulàncies i tres dotacions dels Mossos d’Esquadra.

L’actuació va comportar el tall dels carrers de Bages, Menéndez y Pelayo i Colom, establint els desviaments adients. L’incendi es va produir en un pis de la tercera planta del bloc. Per part de Bombers es va procedir a l’extinció de l’incendi comprovant que a dins de l’habitatge on es va originar no hi havia cap persona. El succés, que es va produir per causes desconegudes, va provocar que s’haguessin de desallotjar tretze pisos de l’immoble i els habitants dels pisos de les plantes superiors es van haver de confinar a dins dels seus habitatges a causa de l’acumulació de fum produïda en aquestes plantes. Una vegada sufocat l’incendi, els agents de la Policia Municipal i els Bombers van comprovar en tots els habitatges que no hi haguessin persones afectades per la inhalació de fum.

Els Bombers van procedir a ventilar l’edifici permetent d’aquesta forma el retorn dels veïns i veïnes evacuats als seus habitatges. El pis on es va produir l’incendi va quedar totalment calcinat, si bé no es van registrar danys estructurals ni afectació als serveis comunitaris. De la resta de pisos, únicament en un d’ells es van observar petits desperfectes. Una furgoneta estacionada a la via pública també presentava restes de carbó i cendra procedent de l’incendi. Una persona amb problemes respiratoris previs als fets va ser atesa pel personal sanitari, però no va ser necessari el seu trasllat a cap centre de salut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa