MónTerrassa
Un incendi en un edifici de Terrassa obliga a desallotjar 27 persones
  • CA

A Terrassa (avís rebut a les 14.39 d’aquest diumenge 26 de desembre, Sant Esteve) un incendi ha afectat el menjador d’un pis del carrer de Sant Ferran, en un edifici de Baixos+7. De manera preventiva, un total de 27 persones han sortit de l’edifici i 8 s’han confinat. D’aquestes, 6 han estat evacuades amb l’autoescals per part dels Bombers de la Generalitat. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha fet algunes atencions. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat fins a 7 dotacions dels Bombers de la Generalitat, que a les 14.58h ja donaven el foc per controlat i a les 15.32h per apagat. S’ha ventilat l’escala, revisat tots els pisos i s’ha fet retornar el veïns.

Ferit greu un home en l’incendi d’una cuina al poble de Balsareny

Un home de 54 anys ha resultat ferit de gravetat aquest migdia en l’incendi d’una casa situada al número 54 de la colònia Vilafruns de Balsareny (Bages). Segons els Bombers de la Generalitat, l’avís de foc s’ha rebut a les 14.52 hores i fins al lloc s’han desplaçat quatre dotacions del cos que han pogut apagar el foc a les 19.09 hores. A conseqüència de l’incendi, l’home ha resultat ferit greu i ha hagut de ser evacuat a l’Hospital de la Vall d’Hebron en helicòpter.

Dues persones ateses en un incendi que ha començat en un matalàs d’una casa de Sant Cugat

Han estat evacuades a l’hospital amb símptomes lleus per inhalació de fumsACN Barcelona .- Dues persones han estat ateses i evacuades a l’hospital Mútua de Terrassa amb lleus símptomes d’intoxicació per inhalació de fums després d’un incendi en un matalàs. El foc s’ha iniciat a les golfes d’una casa de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) i ha afectat la coberta de la construcció, segons informen els Bombers de la Generalitat. L’incendi ja està extingit i els Bombers hi treballen des de les 10.40 hores d’aquest matí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa