MónTerrassa
Fuig d’un control policial amb 620 grams d’haixix a sobre
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va detenir ahir un home que duia una bossa amb 620 grams d’haixix a sobre, ahir dimarts 19 d’abril a la tarda. Els agents el van fer parar amb el cotxe en un control de trànsit, però de sobte l’home va fugir corrents amb una bossa a la mà, on duia la droga.

Els fets van tenir lloc a tres quarts de cinc de la tarda d’ahir dimarts 19 d’abril a la carretera de Castellar. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es trobava realitzant un control de trànsit per aquella zona i va fer aturar el conductor d’un vehicle que viatjava amb un acompanyat al seient del copilot. En aturar-se, de cop i volta, l’acompanyant va obrir la porta i va sortir corrents amb una bossa a la mà.

La fugida, però, va durar poc. Ràpidament, un dels agents va interceptar l’individu a la mateixa carretera de Castellar. En enxampar-lo, el va identificar i va comprovar que a la bossa hi duia els 620 grams d’haixix. L’home va ser detingut per un delicte contra la salut pública i traslladat a les dependències policials.

Més successos

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns el propietari d’una plantació de marihuana en un local del barri de La Cogullada. Els agents van localitzar gairebé fins a 2.700 plantes de marihuana -concretament, 2.691-, 25 quilograms de cabdells de marihuana, dues bàscules i un dinamòmetre i un matxet. En un principi, una Unitat de Seguretat Ciutadana es van dirigir fins al carrer Edison per una possible ocupació d’habitatge, però en arribar ja van sentir una forta olor a marihuana. A més a més, els agents van comprovar que l’individu tenia la llum punxada. Així doncs, l’home ha quedat detingut per un delicte contra la salut pública i, a més, un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa