MónTerrassa
Troben 2.700 plantes de marihuana en un pis de La Cogullada
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut el propietari d’una plantació de marihuana en una casa del barri de La Cogullada. Segons han informat els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, a l’interior de la casa es van trobar fins a gairebé 2.700 plantes de marihuana -en total, 2.691- que desprenien una forta olor. 

Els fets van tenir lloc aquest passat dilluns 18 d’abril pels voltants de les set de la tarda. Una Unitat de Seguretat Ciutadana dels Mossos d’Esquadra es van dirigir fins al carrer Edison per una possible ocupació d’habitatge. Quan van arribar, van picar el timbre del local i un home els va obrir la porta. Els agents van identificar l’individu, qui va deixar entrar els policies.

Plantació de marihuana en un local del barri de La Cogullada de Terrassa | Bombers

Només obrir la porta, els agents ja havien notat una forta olor a marihuana que provenia de l’interior. En entrar, van comprovar que a dins de la casa hi havia una gran plantació de marihuana: Van localitzar 2.691 plantes de marihuana, 25 quilograms de cabdells de marihuana, dues bàscules i un dinamòmetre i un matxet

Material localitzat dins de l’habitatge pels agents de Mossos d’Esquadra | Bombers

A més a més, els agents van comprovar que l’individu tenia la llum punxada. Així doncs, l’home ha quedat detingut per un delicte contra la salut pública i, a més, un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Fa poc més d’un mes que la Policia Municipal de Terrassa va localitzar més de 1.300 plantes de marihuana ocultes en un pis del barri de Ca n’Anglada. Els fets van tenir lloc el 10 de març en un edifici del carrer Sant Tomàs. La intervenció de la Policia Municipal de Terrassa va venir derivada després que els agents sospitessin que hi havia una possible defraudació de fluid elèctric. El cultiu va quedar custodiat i va passar a disposició judicial. Es van obrir les diligències corresponents i es va començar a investigar per localitzar l’autor dels fets.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa