MónTerrassa
Fugir corrent quan es veu la policia de Terrassa gairebé mai acaba bé
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat a 24 persones per incompliment de les mesures establertes al Reial Decret d’Estat d’Alarma en les actuacions desenvolupades aquest dimarts a la ciutat. Fins a 17 d’aquestes denúncies van ser per no poder justificar davant la Policia Municipal un motiu vàlid per trobar-se a la via pública, incomplint així la instrucció.

A banda, dues persones van ser denunciades per circular amb patinet pel carrer i no poder justificar el motiu del seu desplaçament. A les 19.50 h, una persona va ser denunciada al carrer de Watt, quan no va poder justificar el motiu de trobar-se al carrer lluny del seu domicili. En l’escorcoll realitzat, els agents li van trobar a la bossa de mà una substància verdosa, presumptament marihuana, amb un pes de 0,4 g, motiu pel qual també va ser denunciada per tinença de substàncies estupefaents.

Dimarts, a les 20.50 h, una persona va sortir corrent, al carrer de Vallhonrat, quan va veure que s’hi acostava una dotació policial. L’individu va ser interceptat i, com no va poder justificar el motiu del desplaçament, va ser denunciat per incompliment de les instruccions del Decret d’Estat d’Alarma. Més tard, a les 23.45 h, una dotació de la Policia Municipal va observar a dues persones assegudes a un banc, a la plaça de Rosa Mora, que, en veure els agents, van fugir corrent. Un d’ells va ser interceptat i denunciat per incompliment del Decret.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa