MónTerrassa
Fueteja amb una corretja el seu gos i agredeix un policia
  • CA

A les 22.15h d’aquest dilluns, veïns del carrer Transversal de Terrassa, a l’alçada del carrer d’Albéniz, van demanar la presència de la Policia Municipal en un domicili de la zona perquè dos individus estaven fuetejant un gos amb una corretja.

Un patrulla va acudir al lloc i va comprovar que al domicili hi havia dos individus amb dos gossos, un dels quals estava molt espantat i amb ferides a la boca. Els agents van observar que un dels individus tenia les mans i la samarreta esquitxada de sang i el terra estava ple de sang. En demanar-li la documentació, aquesta persona va facilitar verbalment una filiació falsa. Els agents el van informar que, en cas de no identificar-se amb la documentació i si feia cas omís a les seves indicacions, podria incórrer en un delicte de desobediència.

Malgrat els avisos, l’individu va mantenir una actitud hostil i, en un moment donat, va agredir un dels agents. Aquesta persona va ser detinguda per un delicte de maltractaments vers un animal i per incórrer en un altre delicte de desobediència i resistència als agents de l’autoritat. L’agent agredit es va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa per ser atès de lesions. L’altre individu també va ser detingut perquè tenia pendent una ordre de crida, cerca i detenció emès per un jutjat de Manresa. Es va donar avís al CAAD per fer-se càrrec de la recollida i acolliment dels dos gossos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa