MónTerrassa
Un foc en un cablejat elèctric afecta dues naus industrials a Terrassa

Un incendi en un cablejat elèctric va afectar dues naus industrials del Polígon Industrial de Santa Margarida a Terrassa ahir dijous al vespre. Segons informen els Bombers de la Generalitat a Món Terrassa, es tractava d’un pal elèctric adossat a la façana de les dues naus que estava cremant. El foc va afectar parcialment la coberta, però no va arribar a afectar la part interior de les instal·lacions.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de sis de la tarda d’ahir dijous, dia 30 de març, a l’avinguda de Santa Eulàlia. Els Bombers de la Generalitat van rebre un avís de flames en una caixa d’electricitat i es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat. En arribar, van comprovar que es tractava del pal elèctric adossat a la façana que cremava, i dues naus limitaven amb el pal de la llum.

Segons informen, el foc va afectar parcialment la coberta d’una de les naus industrials. Concretament va afectar “la tela asfàltica que feia unió entre la coberta i els plafons de fibrociment de la paret del tancament de la façana”. Van dur a terme les tasques d’extinció del foc amb línia d’aigua amb una autoescala, evitant que afectés l’interior de les instal·lacions. Tampoc no consta que hi hagués cap persona ferida.

Un cotxe s’encasta contra un edifici a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar ahir dijous a Terrassa per una topada d’un vehicle contra un edifici al barri de Can Palet. Segons informen, el conductor “va perdre el control” i es va encastar contra un local que estava situat als baixos de l’edifici. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya es van activar per revisar els riscos estructurals de l’edifici on havia impactat el turisme, però van comprovar tot estava correcte i només s’havia trencat la persiana de l’establiment. No consta que cap persona resultés ferida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa