MónTerrassa
Un cotxe s’encasta contra un edifici a Can Palet de Terrassa

Ensurt per la topada d’un vehicle contra un edifici al barri de Can Palet de Terrassa ahir dijous al matí. El conductor del cotxe “va perdre el control” i es va encastar contra un local situat en uns baixos, segons informen els Bombers de la Generalitat a Món Terrassa, que es van activar per revisar els riscos estructurals de l’edifici on havia impactat. Cap persona va resultar ferida.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de nou del matí d’ahir dijous, dia 30 de març, al carrer d’Àngel Guimerà, entre el carrer de la Duquessa de la Victòria i el carrer del Germà Joaquim. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre un avís d’una topada d’un turisme contra un edifici i es van dirigir ràpidament fins el lloc indicat. Segons informen, també es va desplaçar fins el lloc la Policia Municipal de Terrassa.

En arribar, van observar que el conductor del vehicle ja estava fora, il·lès, no presentava ferides. Van comprovar que la persiana del local de planta baixa on havia impactat estava trencada i van procedir a comprovar els riscos estructurals de l’edifici. Segons informen, l’estructura estava correcte i només s’havia trencat la persiana. No consta que cap persona resultés ferida.

Un foc en un cablejat afecta dues naus industrials a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar ahir per unes flames en una caixa d’electricitat al Polígon Industrial de Santa Margarida que va afectar dues naus industrials. Segons informen els Bombers, es tractava d’un cablejat d’un pal elèctric que cremava i que estava adossat a la façana on hi tocaven dues naus industrials. El foc ha afectat parcialment la coberta, però els Bombers han actuat ràpidament i han extingit el foc amb línia d’aigua amb l’autoescala, sense que arribés a afectar l’interior de les instal·lacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa