MónTerrassa
Fins a 42 denúncies el cap de setmana per incomplir les mesures Covid
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha interposat al llarg del cap de setmana i aquesta matinada de dilluns un total de 42 denúncies per incompliment de les restriccions per contenir la Covid-19. Divendres es van interposar 19 denúncies: sis per no dur la mascareta posada a la via pública, dues a dos establiments de restauració que estaven incomplint l’horari de servei de taula establert i onze per incompliment del toc de queda.

Dissabte se’n van interposar 12. Tres van ser per no dur la mascareta posada a la via pública, una al responsable d’un bar al carrer de Tàrrega per incomplir les normes en matèria de salut, ja que, a les 14.46 h, hi havia sis persones consumint begudes en una zona no habilitada i una taula amb cinc persones més que no formaven part de la mateixa bombolla de convivència. També es van interposar set denúncies per incompliment del toc de queda, dues de les quals van ser per a dues persones que circulaven en un turisme, a les 0.55 h, pel carrer de Córdoba. Quan els agents van aturar-los per procedir a la identificació, van observar en el conductor símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol, fet pel qual li van realitzar la prova amb l’etilòmetre evidencial, amb resultats positius de 0,85 mg/l i 0,77 mg/l, procedint a interposar denúncia per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Pel que fa a diumenge, es van interposar 11 denúncies més: tres per circular sense la mascareta posada a la via pública, una per incomplir el confinament municipal, una altra a un establiment que incomplia l’horari permès de servei de taula i quatre per incomplir el toc de queda. Finalment, també es va interposar denúncia a dues persones per consumir alcohol a la via pública.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa