MónTerrassa
Un ferit greu en una baralla entre dos bandes a Terrassa
  • CA

Una persona va resultar ferida greu en una baralla entre dues bandes a Terrassa. Els fets van passar aquest dimarts, 1 de març, cap a dos quarts de cinc de la tarda. Segons ha informat l’Agència Catalana de Notícies, els serveis d’emergència van rebre l’avís que s’estava produint una discussió violenta entre dos grups enmig del carrer Navia, al barri de Les Arenes. No ha transcendit els motius pels quals es va iniciar la batussa.

Mossos d’Esquadra i SEM van desplaçar-se fins al lloc. En arribar, es van trobar dues persones ferides. Una va haver de ser traslladada al centre hospitalari en estat greu, tot i que la seva vida no corre perill. La segona víctima, va ser atesa al mateix lloc pels serveis mèdics i presentava ferides de caràcter lleu. Mossos d’Esquadra ha obert una investigació per determinar l’origen de la baralla, així com per identificar-ne els participants.

Dos ferits més amb arma blanca en una setmana

En els darrers dies s’han produït diverses baralles amb arma blanca pel mig. La darrera, va tenir lloc aquest diumenge de matinada, al carrer Pare Llaurador, a tocar de la Rambla d’Ègara. En aquest cas una persona va resultar ferida després d’una discussió. La Policia Municipal va enxampar el presumpte agressor, que hauria amenaçat la víctima amb un ganivet.

Uns dies abans, un jove va resultar apunyalat al carrer de la Cisterna, a tocar de la carretera Montcada. També va ser fruit d’una discussió entre víctima i agressor. El ferit hauria rebut diverses punyalades, una de les quals hauria estat al coll, i que per aquest motiu va ser traslladat d’urgència en estat greu a un centre hospitalari. La seva vida no va córrer perill. Mossos d’Esquadra també van obrir una investigació per atrapar l’autor i descobrir els motius de la baralla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa