MónTerrassa
Un ferit en explotar una bombona de soldadura dins d’una furgoneta a Terrassa
  • CA
Estat en què va quedar la furgoneta | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

A les 19.10h de dijous, la Sala del 092 va rebre la trucada d’un ciutadà que informava que la seva furgoneta havia explotat i estava cremant a la seva part posterior al carrer de Sant Marian, a l’alçada del carrer de Topete. Des de la Prefectura es va comissionar un vehicle patrulla, que va comprovar que a l’interior del vehicle, d’ús professional d’un lampista, i havia una ampolla de gas per soldadura que podia tenir una fuita.

D’aquesta manera, el gas s’havia acumulat a l’interior de l’habitacle de la furgoneta i quan el conductor va entrar i va encendre una cigarreta es va produir una gran deflagració, que va ocasionar el foc a la part posterior del vehicle. El treballador va patir diverses cremades i va ser atès per l’ambulància, que posteriorment el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. La deflagració també va afectar la porta de vidre d’una comunitat de veïns. Els mateixos veïns van utilitzar un extintor per tractar de sufocar les flames.

Al lloc va acudir també una unitat dels Bombers i una ambulància. Els efectius dels Bombers van sufocar l’incendi, mentre els agents van realitzar una inspecció ocular i acta d’incendi. Des de la Prefectura es va donar avís a Eco-Equip per netejar les restes de vidres i plàstics de la zona. A les 20.05 h es va poder restablir la circulació amb normalitat a la via.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa