MónTerrassa
Una explosió d’un aerosol deixa dos ferits a Terrassa
  • CA

Dues persones han resultat ferides en una petita explosió d’un aerosol que va tenir lloc en un pis del barri de Sant Pere Nord a Terrassa ahir dimarts al migdia. L’incident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen, els ferits van ser de caràcter lleu. També es va mobilitzar el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que van evacuar els ferits a l’Hospital de Terrassa.

Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de la una del migdia al carrer de Sant Cugat, entre el carrer de Frederich Mistral i el carrer de Mossèn Tatcher. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís concretament a les 13:06h i van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat, així com el servei del SEM.

Ferides amb cremades al cos

Un cop van arribar, van comprovar que no hi havia ni foc, ni fum, però l’explosió havia deixat dues persones ferides lleus amb cremades a diferents parts del cos. Els Servei d’Emergències Mèdiques va atendre a les dues persones, i posteriorment van ser traslladades a l’Hospital de Terrassa. Els Bombers van donar per finalitzar el servei al cap de poc més de mitja hora.

Un ferit en sortir-se de la via a la B-40

Els Bombers de la Generalitat també van actuar el dilluns en un accident de trànsit a l’autovia B-40, a les 21:21h, al punt quilomètric 10. El conductor va sortir-se de la via i una persona va resultar ferida de caràcter lleu. L’accident va mobilitzat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Els Bombers van comprovar que, efectivament, el vehicle havia sortit de la via i una persona havia resultat ferida. El ferit va ser atès pel SEM, i posteriorment traslladat a un centre hospitalari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa