MónTerrassa
Unes espelmes al bany originen un incendi a Terrassa
  • CA

Els origens d’un foc poden ser molt diversos, i hi ha tot tipus de causes, i alguna és, si més no, curiosa, i a Terrassa n’hi va haver un exemple en un incendi on la causa vam ser unes espelmes enceses al bany del pis. El 112 va informar dilluns, a tres quarts i mig de set del matí, d’un incendi en un habitatge de la rambla
d’Ègara, cantonada amb el carrer de Joan Abelló i Bufí, que va obligar a encerclar la zona, tot i que per l’hora i el dia no hi havia gairebé trànsit. Fins al lloc hi van acudir un total de dues dotacions de la Policia Municipal, dues dels Mossos d’Esquadra i tres dels Bombers de la Generalitat de Catalunya. Els agents de la Policia Municipal van desviar els vehicles perquè Bombers pogués realitzar les tasques d’extinció del foc, originat a causa d’unes espelmes que es trobaven al bany de la casa. Les dues persones que en aquells moments es trobaven a l’interior de l’habitatge de la Rambla, tocant al carrer de Cervantes i al CAP, van resultar ferides per inhalació de fum, sent traslladades en una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Una dona ferida lleu en incendiar-se la cuina del seu habitatge
El 112 va informar el divendres, a les 12.12 h, d’un incendi en un habitatge del carrer de Marià Benlliure, cantonada amb la ronda de Ponent de Terrassa. Fins al lloc van acudir una dotació de la Policia Municipal i tres unitats de Bombers de la Generalitat, que van comprovar que el foc s’havia iniciat a la cuina de l’habitatge i que una persona havia resultat ferida per inhalació de fum. Els efectius de Bombers van apagar el foc i la dona va ser atesa pel SEM, sense que fos necessari el seu trasllat a cap centre hospitalari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa