MónTerrassa
S’esfondra el sostre d’un habitatge a Ca n’Anglada de Terrassa
  • CA

El sostre d’un habitatge de dues plantes va esfondrar-se al barri de Ca n’Anglada de Terrassa aquest passat cap de setmana. La teulada d’una habitació va col·lapsar i va afectar a l’edifici del costat, segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa. L’ensorrament, que es va produir de matinada, no va provocar cap ferit.

Els fets van tenir lloc a altes hores de la matinada de la nit de dissabte, quan faltaven alguns minuts per les quatre en punt, al carrer de la Mare de Déu de les Neus a tocar amb el carrer de Santa Llúcia. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís concretament a les 3:54h i van activar quatre dotacions que es van dirigir fins al lloc ràpidament.

L’esfondrament va afectar l’edifici del costat

La taulada d’una habitació de la segona planta de l’habitatge va ensorrar-se degut al trencament d’una biga de formigó. Els Bombers van dur a terme una inspecció de tot l’edifici i van constatar que el forjat inferior no mostrava signes de sobrepès. Tot i així, l’enfonsament va afectar també a l’edifici del costat, a tocar del carrer de Sant Llúcia: La mitjanera entre les dues finques havia quedar afectada, tot i que no mostrava símptomes de col·lapse imminent.

Es va informar als propietaris de l’habitatge que el pis havia de quedar tancat, a més de prohibir utilitzar la segona planta del pis del costat. Finalment, es va avisar a l’arquitecte municipal perquè dugués a terme la revisió d’ambdós edificis. Afortunadament, no s’han de lamentar danys personals.

Ensorrament de sostre al carrer de la Rutlla

El darrer enfonsament de sostre a Terrassa va ser fa tres setmanes al carrer de la Rutlla, al centre de la ciutat. El dia 6 de setembre es va enfonsar el sostre d’un habitatge que estava legalment està deshabitat. Darrerament s’hi havia vist un jove a dins, però en la revisió es va descartar que en el moment de l’enfonsament hi hagués ningú.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa