MónTerrassa
Enxampats mentre robaven les rodes a un vehicle estacionat a Terrassa
  • CA

Dos individus van ser enxampats mentre robaven les rodes a un vehicle que es trobava estacionat en un carrer de Terrassa. Va ser un particular que va alertar els serveis d’emergència que havia vist com dues persones estaven traient dues rodes a un turisme aparcat. El cotxe es trobava al carrer de Provença, molt a prop de l’escola Joan Marquès Casals i del Parc de la República, al barri de Sant Pere Nord. Faltaven pocs minuts per a dos quarts de sis de la tarda d’aquest dimecres, 26 de gener.

Ràpidament, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa es va desplaçar fins al lloc indicat. Els policies van comprovar l’estat en què havia quedat el vehicle afectat pel presumpte furt. I van començar a fer una batuda per la zona. Ja es trobaven a les proximitats de la benzinera ubicada a l’avinguda de Béjar, quan els agents van localitzar dues persones que coincidien amb la descripció donada pel testimoni. Els individus es trobaven transportant el que podien ser les rodes d’un cotxe dins d’un carretó. Davant d’aquest fet, els van procedir a identificar. Va ser així com van intervenir-lo no dues sinó quatre rodes de vehicle, a més de 10 cargols, un gat hidràulic i diverses eines. Els dos van quedar com a investigats per un presumpte delicte de furt.

Una noia patint un atac epilèptic

D’altra banda, la Policia Municipal de Terrassa també va ser activada aquest dimecres per a una altra actuació. En aquest cas es tractava d’auxili a un ciutadà. Una dotació que patrullava per l’avinguda del Vallès, amb el carrer del Matagalls, va ser alertada que una persona necessitava atenció mèdica urgent. La víctima estava patint el que semblava un atac epilèptic. Els agents van activar el SEM i van assistir a la noia mentre arribaven els serveis sanitaris. Un cop es va aconseguir estabilitzar, els serveis mèdics van traslladar-la amb una ambulància a l’Hospital de Terrassa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan Andreu a gener 27, 2022 | 15:56
    Joan Andreu gener 27, 2022 | 15:56
    Quin barri tan maco i agradable ens ha quedat. Dissabte a la nit, tres sud-americans em van amenaçar anant pel carrer. Tot molt acollidor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa