MónTerrassa
Ensurt per un cable elèctric que treia espurnes a ple centre de Terrassa
  • CA

Un cable elèctric espurnejava i treia guspires a ple centre de Terrassa va generar alarma ahir al vespre. L’incident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, no va haver-hi danys personals i tan sols va quedar en un petit incident.

Els fets van tenir lloc prop de les vuit del vespre d’ahir divendres 11 de novembre al carrer de Cardaire, situat entre el carrer de Sant Pere i el carrer de la Font Vella. Es tractava d’un cable enganxat a una façana que feia guspires. En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van activar una dotació que es va dirigir fins al lloc indicat.

En arribar, van validar la zona i van comprovar que no hi havia hagut danys personals. Van esperar a que arribés la companyia elèctrica per fer una revisió i que se’n fés càrrec.

Un autobús s’enganxa amb cables elèctrics a Terrassa

Fa poc més de tres setmanes també va tenir lloc un incident amb cables elèctrics, en aquest cas perquè un autobús es va enganxar amb el cablejat. Els fets van tenir lloc al carrer de Joan Monpeó, entre el carrer de Sant Sebastià i el carrer del Gasòmetre, per on circula la línia L8 dels Transports Municipals d’Ègara (TMESA). L’autobús es va enganxar amb un cablejat elèctric i de comunicacions que creuaven el carrer, i alguns van caure i van quedar penjants a la via pública.

Un cop van arribar, els Bombers van senyalitzar i validar la zona, i van comprovar que els cables havien caigut. Tot seguit, van retirar-los per seguretat. La Policia Municipal de Terrassa va dur a terme les tasques per tallar la circulació dels vehicles, ja que alguns cables que quedaven penjant podien suposar un perill.

Es va reclamar la presència de les companyies implicades i els Bombers de la Generalitat es van retirar del lloc. Segons informen, la Policia Municipal de Terrassa es va quedar custodiant el lloc a l’espera de l’arribada dels tècnics

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa