MónTerrassa
Un autobús s’enganxa amb uns cables elèctrics i cauen a la via pública
  • CA

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han retirat uns cables elèctrics del barri del barri del segle XX de Terrassa després que un autobús s’enganxés amb el cablejat mentre circulava ahir al matí. Degut a l’incident, la circulació del carrer es va haver de tallar durant una estona, ja que alguns cables havien quedat penjats i suposaven un perill.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts de tres quarts d’un del matí (a les 12:50h) al carrer de Joan Monpeó, entre el carrer de Sant Sebastià i el carrer del Gasòmetre, per on circula la línia L8 dels Transports Municipals d’Ègara (TMESA). L’autobús es va enganxar amb un cablejat elèctric i de comunicacions que creuaven el carrer, i alguns van caure i van quedar penjants a la via pública. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís i ràpidament van activar una dotació que es va dirigir fins al lloc, així com Policia Municipal de Terrassa.

Es va tallar la circulació del carrer

Un cop van arribar, els Bombers van senyalitzar i validar la zona, i van comprovar que els cables havien caigut. Tot seguit, van retirar-los per seguretat. La Policia Municipal de Terrassa va dur a terme les tasques per tallar la circulació dels vehicles, ja que alguns cables que quedaven penjant podien suposar un perill.

Es va reclamar la presència de les companyies implicades i els Bombers de la Generalitat es van retirar del lloc. Segons informen, la Policia Municipal de Terrassa es va quedar custodiant el lloc a l’espera de l’arribada dels tècnics.

Més cablejat elèctric retirat a Terrassa

No és la primer vegada que cauen uns cables elèctrics a la via pública. Fa escassos dos mesos també va caure un cablejat al barri de Can Palet de Terrassa, però en aquest cas, no va ser per un autobús. El cablejat va caure i en va sortir fum i algunes guspires, motiu pel qual va haver de ser retirat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa