MónTerrassa
Els pares del noi desaparegut a Terrassa diuen que no tenia problemes ni a casa ni a l’escola
  • CA

Des de dilluns, Mossos d’Esquadra investiguen la desaparició de Kevin Ballesteros, un noi de 15 anys veí de Can Parellada a Terrassa. Aquest dijous al matí, encara no es tenien notícies d’ell.

Davant d’aquesta situació, Francisco i Mari Carmen van ser aquest dimecres al programa La Mañana de TVE i segons han explicat, el seu fill el van veure per últim cop dissabte al matí. El noi ja va avisar que aquella tarda tenia una festa d’aniversari i que després es quedaria a dormir a casa d’un amic, i s’esperava que tornés a casa diumenge cap a la tarda. No era la primera vegada que marxava al dissabte al matí i tornava al diumenge el vespre, però aquest cop va ser diferent. No va tornar.

Va ser aleshores quan van intentar posar-se en contacte amb ell, però per molt que ho han provat sempre es troben amb el mòbil apagat i sense resposta als missatges deixats. Els progenitors asseguren que a casa “no tenia problemes, i a l’escola tampoc, ni amb les notes ni, que sapiguem, tampoc amb la convivència amb la resta d’alumnes”.

L’amic amb el qual suposava que estava afirma que el va deixar dilluns a la porta de l’Institut, però l’Ins Can Roca va trucar els pares aquell mateix matí informant-los que no havia aparegut a les classes. També han explicat que diversos amics del jove li han dit a la seva germana que han mantingut contacte amb ell a través de les xarxes socials, fins i tot, alguns diuen que l’han vist físicament. Amb els pares i amb la resta de la seva família però no ha donat senyals de vida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa