MónTerrassa
El cap de setmana ha estat ple d’incendis forestals a Terrassa
  • CA

A les 14h de divendres, dues dotacions de Bombers de Terrassa van intervenir per sufocar la crema de 600 m2 de matolls, prop d’una masia ubicada al carrer d’Ibáñez Aldecoa, a l’alçada del carrer del Vendrell. Un cotxe patrulla de la Policia Municipal va actuar per facilitar l’actuació de Bombers, que va trigar una hora en extingir el foc.

A les 17.35h de divendres, un altre incendi va afectar 10 m2 de matolls, en un descampat de l’avinguda del Pintor Mir, a l’alçada del carrer d’Amposta. Es va requerir la intervenció d’un camió del Cos de Bombers, que va actuar durant mitja hora.

A les 19.20 de dissabte, Bombers va extingir la crema d’un arbre a l’avinguda de Can Jofresa, davant del Cap Terrassa Sud.

A les 19.30 h de dissabte, el servei del 112 va informar la Policia Municipal per un incendi a la zona boscosa del Camí de Can Carbonell. Dues dotacions policials es van adreçar al lloc, on ja hi havia dos vehicles de l’ADF i tres camions cisterna dels Bombers de Terrassa, que van extingir la crema d’1ha de sotabosc i matolls. L’actuació va durar una hora.

Finalment, cap a les 19.45 de diumenge, hi ha haver una altra crema de matolls al carrer de Núria, a l’alçada de la ronda de Ponent. Un efectiu de Bombers va extingir un petit incendi d’herbes seques al cabal de la riera. La intervenció va durar mitja hora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa