MónTerrassa
Dos ferits en un accident de trànsit a la C-243c

Dues persones van resultar ferides en un accident de trànsit a la carretera C-243c, que uneix Martorell amb Terrassa, ahir dijous a la tarda. Es va tractar d’una topada entre dos vehicles en una rotonda. L’accident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya i els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM), que segons informen, els ferits van ser de caràcter lleu.

Els fets van tenir lloc quan faltaven uns minuts per les set de la tarda, en una rotonda al punt quilomètric 12,9 de la carretera C-243c. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’accident i van activar dues dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

Un cop allà, van comprovar que, efectivament, es tractava d’una topada entre dos cotxes. L’impacte va ser baixa energia, segons informen, ja que els vehicles no circulaven a grans velocitats. També van comprovar que dues persones havien resultat ferides lleus, pel que es va requerir l’assistència del SEM.

Quan el SEM va arribar, van apartar en un costat a les dues persones que havien resultat ferides. Van comprovar que havien estat ferides per fuetada de cervical i les van atendre.

Un altre accident a la C-243c fa poc més d’un mes

Fa poc més d’un mes, a finals del mes de setembre, també va tenir lloc un accident a la mateixa carretera C-243c que va deixar cinc persones ferides. Els fets van tenir lloc a quarts de set de la tarda al quilòmentre 12,8 de la carretera C-243c. L’accident va mobilitzar els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) i els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que van informar a Món Terrassa que tots els ferits van ser de caràcter lleu.

En arribar, van comprovar que de les cinc persones havien resultat ferides, quatre van ser de caràcter lleu i una de caràcter menys lleu, i van ser ateses pels Serveis d’Emergències Mèdiques. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa