MónTerrassa
Cinc ferits en un accident de trànsit a la carretera C-243c a Terrassa
  • CA

Dos vehicles van col·lisionar a la carretera C-243c a Terrassa ahir a la tarda, deixant cinc persones ferides. L’accident va mobilitzar els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) i els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que han informat a Món Terrassa que tots els ferits son de caràcter lleu.

Els fets van tenir lloc a un quart de set de la tarda (a les 18:15h) d’ahir dilluns 19 de setembre al quilòmentre 12,8 de la carretera C-243c, que uneix Martorell amb Terrassa, en direcció Martorell. En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van activar quatre dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc, així com ambulàncies del SEM.

En arribar, van comprovar que cinc persones havien resultat ferides, quatre de caràcter lleu i una de caràcter menys lleu, que van ser ateses pels Serveis d’Emergències Mèdiques.

Un vehicle impacta contra una bastida al Segle XX de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits la matinada d’ahir dilluns per retirar una part d’una bastida d’un edifici en rehabilitació del barri del Segle XX de Terrassa, en un accident de trànsit amb dos vehicles implicats.

Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts d’un quart d’una (a les 00:18h exactament) a la cantonada del carrer de Pare Font i el carrer de Prim. Dos vehicles van col·lisionar, i un d’ells, ha acabat xocant contra la bastida de l’obra. L’accident no ha ocasionat ferits, però sí que ha afectat a la bastida.

Els Bombers van inspeccionar la zona i han comprovat el perill que podia haver-hi en la bastida. Han retirat la part inferior d’un lateral, que ha quedat malmesa, però la resta no s’ha vist afectada ja que estava collada a la paret. Han assegurat la zona i han donat per finalitzat el servei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa