MónTerrassa
Un vehicle topa contra una bastida al barri del segle XX de Terrassa
  • CA

Un vehicle ha topat contra una bastida d’un edifici en rehabilitació al barri del segle XX de Terrassa, en un accident de trànsit amb dos turismes implicats. Una part de la bastida ha quedat malmesa degut a l’impacte i els Bombers de la Generalitat de Catalunya l’han hagut de retirar. La resta de la bastida ha quedat assegurada.

Els fets han tingut lloc quan passaven alguns minuts d’un quart d’una (a les 00:18h exactament) d’aquesta matinada al carrer de Pare Font, a la cantonada amb el carrer de Prim. Dos vehicles han col·lisionat en aquesta ubicació, i un d’ells, ha acabat xocant contra la bastida de l’obra. L’accident no ha ocasionat ferits, però sí que ha afectat a la bastida.

L’accident ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que han activat una dotació que s’ha dirigit fins al lloc ràpidament. Els Bombers han inspeccionat la zona i han comprovat el perill que podia haver-hi en la bastida. Han retirat la part inferior d’un lateral, que ha quedat malmesa, però la resta no s’ha vist afectada ja que estava collada a la paret, segons informen els Bombers a Món Terrassa. Han assegurat la zona i han donat per finalitzat el servei.

Colpeja un home al cap amb una ampolla de vidre a Terrassa

Una persona ha colpejat una altra al cap amb una ampolla de vidre aquesta matinada al barri de Sant Pere Nord de Terrassa. Els fets han tingut lloc a les 3:58h al carrer de Manresa, prop de la plaça de l’Aigua. La intervenció de la Policia Municipal de Terrassa ha rebut diferents trucades queixant-se de sorolls, música i consum de begudes al carrer que pertorbaven el descans del veïnat.

Quan aquestes dues persones han vist arribar els agents, una d’elles ha intentat marxar corrent del lloc, però ha estat interceptada pels agents. Un d’ells els ha informat que l’altre li havia donat un cop amb una ampolla de vidre, motiu pel qual tenia una ferida. El ferit ha estat traslladat a l’Hospital de Terrassa, mentre que el presumpte agressor ha estat detingut i traslladat a les dependències policials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa