MónTerrassa
Dos conductors beguts causen dos accidents de cotxe a Terrassa
  • CA

Dos accidents de cotxe van tenir lloc a Terrassa ahir a la nit en menys de tres hores de diferència. Tot i que ambdós accidents son molt similars, van ser causats per diferents conductors en diferents hores. En els dos casos, els dos homes conduïen beguts i van col·lisionar contra un altre vehicle, provocant així dos accidents de trànsit.

El primer accident va tenir lloc a les 22:20h, quan una trucada d’un particular va informar que un vehicle havia col·lisionat contra el seu, el qual estava estacionat, i que el conductor contrari es negava a fer el comunicat d’accident. En rebre la trucada, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc de l’accident i i van localitzar el conductor causant de la col·lisió, el qual ja havia estacionat el seu vehicle a l’interior del seu aparcament. Els agents van comprovar que l’home presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol, motiu pel qual el van traslladar a la prefectura per realitzar les proves d’alcoholèmia amb l’etilòmetre evidencial. El resultat va ser positiu amb unes taxes de 1,01 mg/l i 0,96 mg/l, motiu pel qual se li han obert diligències.

El segon accident va succeir tres hores després al carrer Colom. Una persona va trucar a les 1:17h per comunicar que un vehicle havia col·lidit a la rotonda del carrer de Colom, amb el carrer d’Àries, i que es trobava al mig de la calçada sense senyalitzar. Així doncs, la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc de l’accident i va localitzar el vehicle i al conductor, que estava amagat a uns 40 metres de distància. A l’igual que l’anterior, aquest també presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol, motiu pel qual els agents li van realitzar les proves d’alcoholèmia evidencial, amb resultats positius de 0,83 mg/l i 0,81 mg/l, obrint-li diligències.

Detinguda una persona en crida i cerca en ser aturada per fer una infracció

La Policia Municipal va aturar ahir, a les 17.55 h, una persona que circulava en patinet elèctric per la carretera de Castellar després d’enxampar-lo realitzant una infracció de trànsit. En identificar-lo, els agents van comprovar que li constava una ordre de detenció pendent, fet pel qual va ser detingut i traslladat a les dependències policials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa