MónTerrassa
Disset identificats i tres denunciats en una inspecció policial conjunta
  • CA

Una inspecció policial conjunta entre Policia Municipal de Terrassa i Mossos d’Esquadra en un establiment de Terrassa va acabar amb disset persones identificades i tres denunciades, ahir dijous al vespre, segons exposa la Policia Municipal. Les tres denúncies es van interposar per tinença de droga i tinença d’arma blanca. A més, també es va complimentar un requeriment judicial.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de vuit del vespre d’ahir dijous, dia 26 de gener, en un establiment ubicat al Districte 4, a l’oest de la ciutat. La intervenció es va dur a terme “arrel d’unes alertes veïnals per molèsties i inseguretat provocades per clients“, apunten.

En el dispositiu d’entrada i inspecció van intervenir les unitats de la Policia Municipal Unitat de Policia de Barri (UPB), Unitat de Delinqüència Urbana i Informació (UDUI) i Unitat de Suport Operatiu i Prevenció (USOP), a més de Mossos d’Esquadra.

A part de les 17 persones identificades, 3 van quedar denunciades, dues per tinença de dues paperines -presumptament de cocaïna- i una altra per tinença d’arma blanca, i es va complimentar un requeriment judicial.

Una altra inspecció policial amb també disset identificats i tres denúncies

Fa exactament dues setmanes, la Policia Municipal de Terrassa i els Mossos d’Esquadra també van dur a terme una inspecció conjunta en un establiment a Terrassa que va acabar amb el mateix resultat: 17 persones identificades i 3 denúncies, dues per tinença de droga -haixix i marihuana-, i una persona doblement denunciada per tinença d’arma punxant i per manca de respecte als agents.

Aquesta intervenció va tenir lloc en un local al barri de Sant Pere, el vespre del passat dijous dia 12 de gener, per “diverses queixes veïnals detectades per molèsties, consum de begudes alcohòliques, tinença d’estupefaents i armes blanques”, informava la policia. Hi van intervenir la Unitat de Suport Operatiu Policial (USOP) i agents de la Unitat de Policia de Barri, a més de Mossos d’Esquadra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa