MónTerrassa
Deu accidents de trànsit a Terrassa durant el cap de setmana
  • CA

Aquest cap de setmana s’han produït a Terrassa un total de deu accidents de trànsit, set dels quals amb ferits. El primer accident va tenir lloc divendres minuts abans de les 15 h, al carrer d’Isaac Peral, a l’alçada del carrer de Murillo, on van col·lidir dos vehicles. Una ambulància va traslladar a l’Hospital Universitari de MútuaTerrassa la conductora i la passatgera d’un dels vehicles accidentats.

A les 21.15 h de divendres dos turismes van xocar al carrer de Farell. L’ambulància va traslladar tres persones i en va traslladar dues a centres sanitaris.

Minuts després, a les 21.37 h, un vehicle va col·lidir per encalç amb un vehicle policial a la cruïlla del carrer Mare de Déu de les Neus amb l’avinguda de Barcelona. Els agents van practicar la prova d’alcoholèmia al conductor causant de l’accident, amb un resultat positiu de 0,74 mg/l. Els agents van immobilitzar el vehicle, que Egarvia va retirar, i van denunciar en conductor.

Cap a les 6.30 h agents de la Policia Municipal van iniciar diligències contra un conductor implicat en una col·lisió al passeig 22 de juliol, a l’alçada del carrer Independència. El conductor va donar positiu a les proves d’alcoholèmia, amb resultats de 0,64 mg/l a la prova estimativa i 0,82 i 0,72 mg/l a les de precisió.

A les 9.11 h del matí de dissabte, un turisme i una motocicleta van col·lidir a la plaça de la Creu, amb el resultat d’una persona ferida que va ser traslladada en ambulància a l’Hospital de Terrassa. El servei 112 va avisar la Policia Municipal de l’accident. A les 18.07 h de dissabte es va produir un altre accident amb ferits, aquest cop a la rotonda de l’avinguda de Béjar i la carretera de Matadepera. La persona ferida va ser traslladada a l’Hospital de Terrassa. Diumenge de matinada, minuts després de les 4 h, un particular va avisar la Policia Municipal d’una caiguda fortuïta d’una motorista al carrer Lleida. La dotació personada al lloc dels fets va parlar amb una dona ferida que va declarar ser l’acompanyat de la conductora i va dir que aquesta havia marxat del lloc. La seva declaració, però, presentava contradiccions i els agents van acabar esbrinant que en realitat era la conductora.

Finalment, la motorista va ser trasllada a Mútua de Terrassa on se li va practicar la prova d’alcoholèmia. Diumenge a les 8.20 h un vehicle va col·lidir amb un altre estacionat a l’aparcament del centre comercial Terrassa Plaça. Una unitat de la Policia Municipal va fer la prova d’alcoholèmia al conductor in situ, donant un resultat positiu de 0,70 mg/l. Els agents van immobilitzar el vehicle i van traslladar el conductor a les dependències policials, tornant a donar positiu a les dues proves de precisió (0,81 mg/l a totes dues).

També diumenge, a les 13.46 h, un vehicle va bolcar al carrer Ramón y Cajal, a l’alçada de la plaça de Celler, com a resultat d’una col·lisió. Dues unitats de Bombers es presenten al lloc dels fets, encara que els accidentats van sortir del vehicle pel seu propi peu. Una persona ferida va ser traslladada a l’Hospital de Terrassa. Agents de la Policia Municipal van tallar el carrer fins que Egarvia es va fer càrrec de la retirada del vehicle sinistrat.

Finalment, una agent fora de servei va donar avís diumenge a la nit, cap a les 21 h, d’un xoc a la cruïlla del carrer Ramón y Cajal amb Ricardo Caro, entre una bicicleta i un turisme. Una unitat del SEM va traslladar a l’Hospital Universitari de MútuaTerrassa el ciclista, que va resultar ferit amb pronòstic lleu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa