MónTerrassa
Detingut en ser enxampat conduint una furgoneta que acabava de robar
  • CA

Una dotació de la Policia Municipal va ser requerida divendres, a les 11:45h del matí, al carrer de la Mare de Déu dels Socors, al barri de Ca n’Anglada, per un home que manifestava que li havien acabat de robar la furgoneta. Els policies es van dirigir fins on estava l’home que acabava de patir el robatori, i van procedir a agafar les dades i els detalls del què havia passat. Just en aquell moment, quan els agents i el propietari de la furgoneta estaven parlant, la furgoneta va passar per davant. El requeridor va identificar el vehicle, i tot seguit un dels agents el va començar a perseguir.

Quan el conductor de la furgoneta es va adonar que estava sent perseguit per la policia, va deixar la furgoneta al mig del carrer i va fugir corrent. L’agent va continuar la persecució mentre l’altre patrulla de policia seguia les indicacions que el company li donava per ràdio, fins que van localitzar el fugitiu. Després de la persecució, la policia el va aconseguir aturar, tot i que el lladre es va resistir activament. Finalment, la persona va quedar detinguda per un presumpte delicte de robatori d’ús de vehicle, resistència i desobediència als agents.

Més successos

La Policia Municipal va denunciar, dissabte a les 0:25h de la matinada, sis persones per fer xivarri al parc de Vallparadís, sota el pont de Sant Pere. La trucada d’un veí de la zona va avisar la policia del xivarri i aquests es van dirigir fins al lloc indicat. En arribar van comprovar que hi havia un petit grup de gent, que en veure els agents van fugir corrent. Els agents van seguir fent patrullatge a la zona, localitzant també a un altre grup al carrer de la Rectoria, que en veure’ls també va fugir. La patrulla va interceptar i identificar a sis persones, que van ser denunciades per pertorbar el descans dels veïns. A més, dues també van ser denunciades per tinença d’estupefaents, ja que duien 2’7 i 1’6 grams de marihuana, respectivament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa