MónTerrassa
Detingut per conduir sota els efectes de l’alcohol i saltar-se dos semàfors

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut un home per conduir sota la influència de begudes alcohòliques en enxampar-lo saltant-se dos semàfors en vermell aquesta matinada de divendres al barri de Poble Nou – Zona Esportiva. A més, l’home s’ha negat a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia, segons apunta la policia. 

Els fets han tingut lloc quan faltaven cinc minuts per dos quarts de sis d’aquesta matinada de divendres, dia 21 d’abril, al carrer del Maestrat, al barri de Poble Nou – Zona Esportiva de Terrassa. Una dotació de la Policia Municipal que feia un servei de patrullatge preventiu per la zona ha observat com el conductor del vehicle s’ha saltat dos semàfors en vermell.

Els agents han aturat el vehicle i han comprovat que el conductor presentava símptomes evidents d’intoxicació etílica, però el ressenyat s’ha negat a fer-se les proves d’alcoholèmia, exposen. Per aquest motiu, els agents han instruït diligències penals al conductor per circular de manera temerària, sota la influència de l’alcohol i negar-se a fer-se els tests.

Circula amb auriculars, sense casc i amb el telèfon mòbil i acaba triplement denunciat

La Policia Municipal de Terrassa també va denunciar aquest passat dimecres, dia 19 d’abril, el conductor d’una motocicleta ja que circulava sense casc, amb els auriculars posats i utilitzant el telèfon mòbil pels carrers del barri de Sector Montserrat de Terrassa. Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts de les cinc de la tarda al carrer d’Extremadura.

Agents de la Policia Municipal que es trobaven fent patrullatge preventiu per aquella zona van observar l’home circulant amb la motocicleta, utilitzant el mòbil, amb auriculars posats i, a més, no duia el casc posat. Així doncs, el van fer aturar i, acte seguit, van procedir a la seva identificació. Els agents li van interposar les tres denúncies de trànsit corresponents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa