MónTerrassa
Detinguda per agredir un policia de Terrassa després de furtar begudes
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va detenir aquest dijous a la tarda una dona que havia marxat d’un establiment comercial sense pagar i posteriorment va agredir físicament un agent en el moment d’identificar-la. Cap a les 17.15h, el responsable d’un establiment comercial ubicat al carrer d’Antoni Torrella, a l’alçada de la Rambla d’Ègara, va contactar amb la Policia Municipal quan una parella jove va marxar del local sense pagar les llaunes de begudes que havien demanat, per un import de 10 euros, i va facilitar la descripció dels dos joves.

Els agents van localitzar la parella prop del local portant una bossa, en què duien el material furtat. En ser identificats tots dos es van negar a facilitar la documentació, per la qual cosa els agents van advertir-los que serien traslladats a les dependències policials per a poder-los identificar. Aleshores tots dos van mostrar una actitud violenta i la dona va intentar escapolir-se dels agents, alhora que feia una puntada de peu a un dels policies. Finalment, la parella va ser traslladada a les dependències policials.

L’home, després de ser identificat, va ser sancionat per la via administrativa per negar-se a identificar-se en primera instància i va marxar de les dependències policials, mentre que la dona, qui inicialment va donar una filiació falsa, va ser detinguda per estar implicada en un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat. La Policia Municipal va instruir diligències per aquest fet davant els Mossos d’Esquadra. L’agent agredit va ser atès de les lesions sofertes a l’Hospital Universitari de MútuaTerrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa