MónTerrassa
Detenen l’autor del robatori d’una cadena d’or a una iaia a Terrassa
  • CA

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Terrassa van detenir el 8 de setembre un home, de 21 anys i nacionalitat marroquina, com a presumpte autor d’un robatori amb violència i lesions.

Els fets van succeir el 19 d’agost, a Terrassa, a les 11 hores del matí, quan un home va sostreure d’una forta estrebada una cadena d’or a una dona d’edat avançada. El lladre es va posar davant de la víctima, li va sostreure la joia violentament i la va fer caure a terra. Li va causar una fractura al braç i un cop a terra li va sostreure el moneder.

La Policia Local va recollir la denúncia i va informar els agents que van obrir una investigació. Finalment, la tarda del 8 de setembre, la Unitat d’Investigació de Terrassa va localitzar el lladre i el va detenir com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i un delicte de lesions.

L’arrestat va passar a disposició judicial el divendres al jutjat de guàrdia de Terrassa que va decretar l’ingrés a presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa