MónTerrassa
Es desprèn un tros de formigó d’una façana en un pis a Terrassa
  • CA

Un tros de formigo va caure d’una façana d’un edifici situat al barri de Poble Nou – Zona Esportiva de Terrassa ahir dimarts al vespre. Es tractava de formigó de la cornisa de la terrassa que havia caigut a la via pública. L’incident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que van dir a terme les tasques de revisió.

Els fets van tenir lloc prop de les vuit del vespre d’ahir dimecres, dia 4 de gener, a la carretera de Rellinars, entre el carrer de Lleida i el carrer de la Salut. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre un avís i van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

Allà, van comprovar que s’havia desprès un tros de formigó de la cornisa de la terrassa d’un pis ubicat a la segona planta. Així doncs, van dur a terme les tasques de revisió per tal de validar que no hi havia més perill de despreniment i van fer neteja de les parts que havien caigut a la via pública.

Una persona ferida en una col·lisió entre dos cotxes a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar ahir per una col·lisió entre dos vehicles al barri de Vallparadís de Terrassa que va deixar una persona ferida. Segons exposen els Bombers a Món Terrassa, la persona ferida presentava una “contusió toràcica“, tot i que de caràcter lleu.

Els fets van tenir lloc a la confluència del carrer de Prat de la Riba amb el carrer d’Urquinaona. Es tractava d’una “col·lisió front-lateral”, sense persones atrapades, però amb una de les conductores ferides. L’altra conductora va sortir il·lesa. Fins al lloc també s’hi van desplaçar els Serveis d’Emergències Mèdiques, que van traslladar la persona a l’Hospital de Terrassa.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van desconnectar la bateria i van netejar de la calçada, i al cap de 20 minuts van donar donar per finalitzat el servei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa