MónTerrassa
Una persona ferida en una col·lisió entre dos vehicles a Vallparadís
  • CA

Una persona va resultar ferida en una col·lisió entre dos vehicles al barri de Vallparadís de Terrassa ahir dimecres al matí. L’accident de trànsit va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya i els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM), que van evacuar la persona ferida a l’Hospital de Terrassa. Segons exposen els Bombers a Món Terrassa, presentava una “contusió toràcica“.

Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de les onze del matí d’ahir dimecres, dia 4 de gener, a la confluència del carrer de Prat de la Riba amb el carrer d’Urquinaona. En rebre l’avís d’accident, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van activar dues dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc dels fets. Allà, van comprovar que havia estat una “col·lisió front-lateral” i que no hi havia persones atrapades.

Tot i així, sí que hi havia una persona ferida, de caràcter lleu, “per la contusió toràcica de l’airbag”, apunten. Es tractava de la persona conductora d’un dels vehicles implicats, mentre que l’altra conductora va sortir-ne il·lesa. Fins al lloc també s’hi van desplaçar els Serveis d’Emergències Mèdiques, on van atendre a la persona ferida i la van traslladar posteriorment a l’Hospital de Terrassa.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van dur a terme les tasques de desconnexió de bateria i neteja de la calçada. Al cap de 20 minuts van donar donar per finalitzat el servei.

Un treballador ferit en un accident laboral a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar aquest dimarts per un treballador que va resultar ferit ahir en un accident laboral després que a aquest li caigués una màquina a sobre. L’accident va mobilitzar també els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) que el van traslladar a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa. Segons van apuntar a Món Terrassa, l’home va patir un traumatisme cranioencefàlic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa