MónTerrassa
Desmantellen una plantació de marihuana a Terrassa amb unes 2.000 plantes

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat una plantació d’interior de marihuana a Terrassa amb prop de 2.000 plantes. Segons apunta l’agència ACN, el recinte on hi havia les plantes era un antic concessionari de cotxes situat a una zona industrial de la ciutat. En el marc de l’operació, que va tenir lloc ahir dimarts dia 2 de maig, el cos policial va detenir dos individus.

Els dos detinguts, dos joves d’uns 25 anys, se’ls investiga per un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric. L’agència explica que dormien en un espai habilitat al mateix recinte on estaven les 2.000 plantes de marihuana, que estava equipat amb 453 llums halògens i 55 ventiladors.

Desmantellada una altra plantació de marihuana la setmana passada

La setmana passada, un operatiu de la Policia Nacional va desmantellar una altra plantació de marihuana en una nau de Terrassa amb més de 1.666 plantes. En el dispositiu, on també hi van intervenir agents de la Brigada Local de Policia Judicial de la comissaria de Terrassa i agents de la Policia Municipal, van detenir tres persones com a presumptes autores de cultivar, produir i elaborar la substància estupefaent.

La investigació es va iniciar gràcies a una trucada d’una persona anònima que denunciava que hi havia una nau industrial on es creia que s’hi estava fent algun tipus d’activitat il·legal. Els agents van començar a investigar, i van comprovar que s’estava produint un consum elevadíssim de llum en el recinte, electricitat que s’aconseguia de manera fraudulenta, ja que el cablejat estava enganxat a la presa general de manera clandestina.

Els investigadors subratllen que la motivació era “amb ànim de lucre” (no per a consum propi) i que es denotava una “professionalitat” afegida, ja que hi havia diverses mesures de seguretat que havien dificultat l’operatiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa