MónTerrassa
Desmantellat a Terrassa un centre de distribució fraudulenta de continguts audiovisuals

La Policia Nacional ha desmantellat un centre de distribució fraudulenta de continguts audiovisuals i canals de pagament que es dedicava a comercialitzar continguts audiovisuals i canals de pagament, majoritàriament de continguts esportius, de forma fraudulenta. El centre estava ubicat en un habitatge a Terrassa i entre els seus clients hi havia diversos establiments hotelers ubicats en diferents punts de l’estat espanyol.

La investigació va començar amb una denúncia que aportava dades sobre el servei irregular que s’oferia des d’una pàgina web administrada des de la província de Barcelona. El denunciat duia a terme aquesta activitat sense l’autorització de la propietat intel·lectual, rebent a canvi una contraprestació econòmica predeterminada i periòdica variable segons el termini contractat i la modalitat d’accés als continguts il·legals.

Aquests serveis fraudulents eren comercialitzats mitjanant la venda de descodificadors que habilitaven diversos servidors que donaven l’accés a continguts de canals de diferents plataformes de pagament. A més, el denunciat també utilitzava la denominació comercial d’aquestes grans operadores de continguts per publicitar els seus serveis.

Els agents han arrestat al presumpte responsable dels fets i després de registrar-li el domicili han trobat efectes i documentació relacionats amb l’activitat il·lícita. Després de la detenció, els agents també han bloquejat i anul·lat els serveis relacionats amb l’emissió de continguts il·legal. Per altra banda, dins del domicili, la Policia Nacional ha intervingut un total de 4.705 euros i ha trobat factures de pagament per al servei il·legal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa