MónTerrassa
Denunciat per pintar grafitis al barri d’Ègara a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat un home per pintar grafitis en un carrer al barri d’Ègara de Terrassa aquest matinada de dimarts. Els agents han enxampat dues persones, als quals han intervingut diversos esprais, però només una d’elles estava fent els grafitis.

Els fets van tenir lloc quan faltaven cinc minuts per dos quarts d’una de la matinada a l’avinguda de Jaume I, amb el carrer del Pintor Huguet. Agents de la Policia Municipal que feien patrullatge preventiu pels voltants de la zona van localitzat les dues persones, una de les quals estava fent els grafitis a la via pública.

Els agents han procedit a la identificació dels dos ressenyats, i acte seguit, els han intervingut un total de 13 esprais. Un d’ells ha quedat denunciat un per pintar grafitis a la via pública. 

Detinguts per furtar el catalitzador d’un vehicle al barri del Roc Blanc de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va enxampar ‘in fraganti’ dues persones que estaven robant el catalitzador d’un vehicle estacionat a la carretera d’Olesa, entre el carrer d’Atenes i el carrer del Montseny, al barri del Roc Blanc de Terrassa, prop de les deu de la nit d’ahir dilluns, dia 6 de març.

Un veí de la zona va informar a la Policia Municipal de Terrassa que havia vist a dues persones que estaven sostraient el catalitzador d’un vehicle estacionat. En rebre l’avís, una patrulla policial es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat. 

En arribar, van localitzar els autors dels fets just quan estaven sostraient el catalitzador d’un vehicle aparcat, enxampant-los ‘in fraganti’. Així doncs, van procedir a la seva detenció. Aquesta no és la primera vegada en aquella zona que hi tenen lloc furts de catalitzadors de cotxes. Aquest passat octubre, la policia va investigar dues persones per exactament els mateixos fets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa