MónTerrassa
Enxampats dos lladres furtant el catalitzador d’un vehicle a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va enxampar ‘in fraganti’ dues persones que estaven robant el catalitzador d’un vehicle estacionat a la carretera d’Olesa, al barri del Roc Blanc de Terrassa, ahir dilluns a la nit. Aquesta no és la primera vegada en aquella zona que hi tenen lloc furts de catalitzadors de cotxes. Aquest passat octubre, la policia va investigar dues persones per exactament els mateixos fets.

Els fets van tenir lloc prop de les deu de la nit d’ahir dilluns, dia 6 de març, a la carretera d’Olesa, entre el carrer d’Atenes i el carrer del Montseny. Un veí de la zona va informar a la Policia Municipal de Terrassa que havia vist a dues persones que estaven sostraient el catalitzador d’un vehicle estacionat. En rebre l’avís del ciutadà, una patrulla policial es va dirigir fins al lloc indicat.

Un cop allà, els agents van localitzar els autors dels fets just quan estaven sostraient el catalitzador d’un vehicle aparcat, enxampant-los ‘in fraganti’. Així doncs, van procedir a la seva detenció.

Un altre furt de catalitzadors a la zona del Roc Blanc de Terrassa

El passat octubre va tenir lloc un altre furt d’un catalitzador a la mateixa zona. Els fets van tenir lloc al carrer dels Rajolers, a tocar amb la carretera d’Olesa i a pocs metres del furt d’aquesta passada nit. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa que estava fent patrullatge per la zona va observar dues persones que es trobaven al costat d’un vehicle aparcat que tenia el catalitzador parcialment tallat.

Es van apropar i els van identificar. En escorcollar-los, van localitzar un elevador de cotxes i una serra, eines amb les quals es poden tallar catalitzadors de vehicles. Totes dues persones van quedar investigades per furt de catalitzadors en vehicle en grau de temptativa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa