MónTerrassa
Denunciat per passejar-se per l’avinguda Jaume I provocant danys a vehicles
  • CA

Una persona va acabar denunciada per ocasiona danys a vehicles estacionats a l’avinguda Jaume I de Terrassa. Va ser una trucada al telèfon d’emergències 112, aquest diumenge 1 de maig cap a dos quarts de dues de la matinada, d’un veí que va alertar que hi havia un individu causant desperfectes als diferents turismes que s’anava trobant aparcats. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va acudir al lloc indicat i el va localitzar. L’home, en veure la patrulla policial, va arrencar a córrer cap a la rotonda de la plaça de l’Aigua. Tanmateix, no va anar massa lluny abans de ser interceptat.

Un cop retingut, els agents van inspeccionar la zona i van poder comprovar com hi havia diversos turismes que havien patit danys. Sembla que el sospitós s’havia dedicat a anar trencant els netejavidres d’almenys tres cotxes estacionats a l’avinguda. La policia va obrir una causa sobre els danys i va anunciar a l’individu que quedava investigat com a presumpte causant.

Caiguda d’un motorista ebri

D’altra banda, el telèfon 112 va informar divendres, cap a dos quarts de 19.31 h, de la caiguda del conductor d’una motocicleta a la rambla de Sant Nebridi de Terrassa. Sembla ser que el conductor del vehicle de dues rodes hauria quedat ferit. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa, així com dotacions de Bombers i una ambulància del SEM van desplaçar-se fins al lloc.

Els agents policials van comprovar a l’arribar que el motorista semblava trobar-se sota els efectes de l’alcohol. L’accident havia tingut lloc quan, per causes desconegudes, havia impactat amb un vehicle estacionat i havia caigut a terra, provocant-se diverses lesions de caràcter lleu. La dotació va procedir a realitzar-li la prova d’alcoholèmia, en la qual va donar positiu, amb una taxa de 1,06 mg/l d’aire aspirat en primera prova i de 0,96 mg/l en segona. El motorista va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa en ambulància, quedant investigat per un delicte contra la seguretat viària.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a maig 03, 2022 | 09:31
    Joan maig 03, 2022 | 09:31
    Sant Pere Nord. Quin barri més acollidor ens ha quedat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa