MónTerrassa
Denunciat per tinença de drogues i una arma blanca a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va enxampar ahir dimarts al barri de Sant Pere Nord un home que duia substàncies estupefaents al damunt, presumptament marihuana, a més d’una arma blanca, segons apunta la policia. Els agents el van denunciar per aquests fets després d’aturar-lo en fer maniobres per esquivar la presència de la policia.

Els fets van tenir lloc al carrer de Manresa, on agents de la Policia Municipal que feien patrullatge preventiu van observar a dos homes que feien “maniobres esquives” en veure’ls arribar. Els agents els van aturar i acte seguit van procedir a identificar-los, moment en el qual van detectar una forta olor a marihuana.

Així doncs, els agents van procedir a l’escorcoll superficial dels identificats, i a un d’ells li van trobar a sobre una substància, presumptament marihuana, i una arma blanca. Finalment, els agents van denunciar l’home per tinença de drogues i d’una arma blanca.

Incendi en una bugaderia en una nau industrial a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va intervenir ahir per un incendi en una bugaderia en una nau industrial a Terrassa. El foc va cremar teixits i cotó, i va mobilitzar fins a catorze dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’una nau situada al carrer de Guadalquivir, a tocar del carrer del Segura. Tot i el gran desplegament de Bombers, el foc, que va començar prop d’un quart de vuit, no va afectar la nau.

Segons informen, no hi havia cap persona ni cap treballador a l’interior. Els Bombers de la Generalitat van dur a terme les tasques per apagar el foc, una tasca “complicada” ja que cremaven teixits i cotó, però van aconseguir que no es propagués. Al cap de tres quarts d’hora, van donar per controlat l’incendi, i prop de dos quarts de deu es va donar per apagat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mireia a abril 20, 2023 | 10:07
    Mireia abril 20, 2023 | 10:07
    Sant Pere Nord de Terrassa és un cau d'aquesta gentussa. És tot ple. Carrer Girona, Roca i Roca, Renaixement, Ample, Manresa, Tarragona, Historiador Cardús.... La policia hauria d'estar una bona temporada les 24 hores a veure si baixa el número d'aquestes persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa