MónTerrassa
Incendi en una bugaderia en una nau industrial a Terrassa

Incendi en una bugaderia al Polígon Industrial de Santa Eulàlia de Terrassa ahir dimarts a la tarda. El foc va mobilitzar fins a catorze dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons apunten a Món Terrassa, va cremar teixits i cotó. Tot i el gran desplegament de Bombers, el foc no va afectar la nau industrial.

Els fets van tenir lloc prop d’un quart de vuit de la tarda d’ahir dimarts, dia 18 d’abril, al carrer de Guadalquivir, a tocar del carrer del Segura. En rebre l’avís d’incendi, els Bombers de la Generalitat es van activar ràpidament i es van dirigir fins al lloc amb catorze dotacions.

En arribar, van comprovar que era una bugaderia situada a l’interior d’una nau industriar. No hi havia cap persona ni cap treballador a l’interior, ja que havien tancat el servei a dos quarts de set de la tarda. Així doncs, van dur a terme les tasques per apagar el foc. Segons apunten, era “complicat” ja que cremaven teixits i cotó, però no es va propagar més enllà.

El foc es va donar per controlat poc més tard de les vuit del vespre. Van tallar l’electricitat i el gas de la nau i van continuar fent extinció del foc fins passat dos quarts de deu, que van donar per apagat el foc i van finalitzar el servei. No consta que cap persona resultés afectada en aquest foc.

Accident múltiple amb dos ferits a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar ahir dimarts a la tarda en un accident de trànsit múltiple amb dues persones ferides. En l’accident s’hi van veure implicats quatre turismes. Segons apunten els Bombers a Món Terrassa, les dues persones van resultar ferides de caràcter lleu, i van ser traslladades a l’Hospital de Terrassa, mentre que les altres set van resultar il·leses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa