MónTerrassa
Denunciat per conduir drogat per Terrassa i dur marihuana a sobre
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va enxampar ahir dimecres un home que circulava pels carrers de Terrassa drogat i que, a més a més, duia més de 26 grams de marihuana a sobre, segons informa la policia. Els agents el van enxampar en un control planificat d’infraccions de trànsit a la Ronda de Ponent. El conductor va acabar denunciat per aquests fets.

La intervenció tenir lloc quan passaven cinc minuts d’un quart de sis de la tarda d’ahir dimecres, dia 1 de març, a la Ronda de Ponent a l’alçada amb el carrer de Joan d’Àustria, al barri de Can Boada de Terrassa. Els agents el van aturar i va donar positiu en THC. També el van enxampar amb un total de 26,4 grams de marihuana al damunt. 

A part d’aquest conductor, els agents també van denunciar-ne un altre durant aquest control planificat per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques. Segons informen, va donar positiu en alcoholèmia, amb un resultat de 0,33 mg/l a la primera prova i de 0,36 mg/l a la segona.

Llença objectes a diversos cotxes i acaba colpejant a policies a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut un home aquests matinada de dijous per “causar danys i atemptar contra agents de l’autoritat”. L’home estava llençant objectes als vehicles que circulaven pel passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada del carrer de Joan Duch, circulant pel mig de la calçada i “generant inseguretat”.

Els agents han rebut diverses trucades de conductors que els alertaven del que estava passant i, ràpidament, dues patrulles s’han dirigit fins al lloc, on han trobat el ressenyat. Quan els agents l’han intentat immobilitzar, l’home ha colpejat amb puntades de peu i cops als agents policials. Finalment, en ser immobilitzar, l’home ha quedat detingut i traslladat a les dependències policials. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa