MónTerrassa
Llença objectes a diversos cotxes i acaba colpejant a policies a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut un home aquests matinada de dijous per “causar danys i atemptar contra agents de l’autoritat”. Segons apunten els agents, l’home estava llençant objectes als vehicles del carrer i generant inseguretat. Quan l’han intentat immobilitzar, aquest ha colpejat amb puntades de peu i cops als agents policials.

Els fets han tingut lloc prop de les dues d’aquesta matinada de dijous al passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada del carrer Joan Duch, a l’Antic Poble de Sant Pere. La Policia Municipal de Terrassa ha rebut diverses trucades de conductors que alertaven d’una persona estava llençant objectes als turismes i que anava caminant pel mig de la calçada, “generant inseguretat”.

En rebre l’avís, dues patrulles s’han dirigit fins al lloc indicat ràpidament i han realitzar batudes per la zona per tal de localitzar el ressenyat. En trobar-lo, l’han intentat aturat, però els agents han rebut “diversos cops i puntades de peu”. Finalment, l’han pogut immobilitzar. L’home ha quedat detingut i traslladat a les dependències policials.

Investigat per colpejar cotxes a Terrassa

Un home ha quedat investigat per un presumpte delicte de danys en ser enxampat colpejant turismes estacionats al barri de Ca n’Aurell de Terrassa. Els fets van tenir lloc a un quart de vuit del vespre d’aquest passat diumenge, dia 26 de febrer, al carrer d’Antoni Torrella. Un particular va trucar a la policia alertant que hi havia un home pels voltants del barri que estava colpejant diversos turismes que es trobaven aparcats.

En rebre l’avís, dues patrulles de la Policia Municipal de Terrassa es van dirigir fins al lloc que els va indicar l’alertant ràpidament, i van localitzar l’home sospitós. Van comprovar que havia danyat un dels vehicles allà estacionats. Així doncs, l’home va quedar investigat per un presumpte delicte de danys a vehicles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa