MónTerrassa
Demanen set anys de presó per un acusat de robar a una cafeteria a Terrassa
  • CA

L’Audiència de Barcelona acull aquest dimarts, dia 7 de febrer, el judici d’un home acusat de robatori amb intimidació amb ús d’arma blanca en una cafeteria a Terrassa. L’home va assaltar l’establiment mentre exhibia un ganivet, segons apunta el fiscal, qui demana un total de set anys i dos mesos de presó per a l’home.

Els fets van tenir lloc l’any passat en una cafeteria de la ciutat que estava oberta al públic, en hores d’obertura. Segons exposa el fiscal, l’acusat va entrar al local i, intimidant, va robar els diners de la caixa registradora. Tot això, mentre duia un ganivet a la mà. A més, va d’endur-se el mòbil de la cafeteria i els diners que tenia l’encarregada al seu moneder.

El judici serà demà 7 de febrer a les 11:00h a l’Audiència de Barcelona.

Jutgen una dona acusada de delicte de falsedat en document oficial

L’Audiència també acull demà el judici d’una dona acusada d’un delicte continuat de falsedat en document oficial l’any 2012, pel qual el fiscal demana sis anys de presó. L’acusada treballava per al Departament fiscal de l’Agència Tributària de Sabadell, com a interina, amb la categoria d’auxiliar i amb tasques de notificació. Segons el fiscal, en aquesta condició, a la dona li va ser encomanat el lliurament d’avisos de rebuda amb cartes certificades remeses per l’Agència a diversos destinataris.

El fiscal apunta que “l’acusada, per si o a través de persona intermèdia que va actuar a instància seva, amb la intenció de fer veure que havia practicat l’efectiva notificació o l’intent de la mateixa de la majoria d’avisos, va alterar els comprovants de recepció dels avisos, o bé plasmant una signatura en l’apartat corresponent al destinatari i ressenyant el DNI, expressant haver estat notificats sense signatura i amb exhibició del DNI, o bé estampant en els acusaments de lliurament que en els intents estava absent o era desconegut el destinatari o que els intents s’havien practicat sense èxit”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa